Blog

Inspirujte se mými články…

responzivní zobrazení

Responzivní web aneb všude samé mobily

Věděli jste, že už více než 50 % přístupů na webové stránky je dnes realizováno prostřednictvím mobilních telefonů, a u některých webů je toto číslo ještě mnohem vyšší? Optimální zobrazení na různých typech zařízení už není nadstandard, ale doslova nutnost.
Přečíst článek
wordpress nadpis

Jak psát nadpisy, které fungují

Aby vám nadpis článku zajistil úspěch, nesmíte se na něj soustředit pouze z hlediska jeho obsahu. Vnímejte nadpisy jako součást struktury vašeho webu, jen tak jim budou rozumět čtenáři i vyhledávače.
Přečíst článek
blog

Proč začít psát blog

Blog je dokonalou cestou, jak návštěvníkovi předat užitečný obsah, pro který se k vám bude i v budoucnu rád opakovaně vracet. Využijte jeho sílu ve váš prospěch.
Přečíst článek
optimalizace obrázků pro web

Optimalizace obrázků pro web

Obrázky jsou přirozenou součástí každé webové prezentace, ale pokud s nimi nepracujete správně, dokážou dramaticky zpomalit načítání webu a připravit vás tak o většinu návštěvníků.
Přečíst článek

Ženy v IT – móda nebo budoucnost?

Počet žen v IT pomalu roste, ale mezi lidmi stále panuje řada předsudků, proč by tato sféra měla zůstat výsadou mužů. Skutečně se většina žen do IT nehodí nebo je to jen názor, který nám společnost vnucuje?
Přečíst článek
tvorba webu

Proč si pořídit vlastní web

Mít vlastní web je v dnešní době už poměrně běžná záležitost. Kdo není na internetu, jako by neexistoval. Důvodů, proč si webové stránky pořídit, je ale celá řada. Seznamte se s nimi a využijte svůj potenciál na maximum.
Přečíst článek